Despre noi

Despre noi

SLIDE SRL a fost infiintata in anul 2000 ca urmare a necesitatii clientilor de a primi de la o companie specializata produse si servicii de calitate in ceea ce priveste intrarile cu usi automate.
Incepand cu anul 2002 activitatea firmei s-a extins catre compartimentarile interioare cu sticla, cuprinzand aici atat usile si vitrinele din sticla securizata cat si trepte si balustrade din sticla, cabine dus si alte obiecte interioare
Urmatorul segment de produse promovat si dezvoltat de SLIDE in Romania a fost cel al compartimentarilor interioare multifunctionale ( pereti amovibili). Sistemele Fonoizolante pentru sali de conferinta si cele transparente realizate din sticla permit beneficiarilor sa utilizeze cat mai profitabil spatiul de care dispun.

SLIDE realizeaza proiecte complexe, cuprinzand obiecte diverse. Un proiect reprezentativ pentru noi este Hotel Ramada Sibiu, proiect la care SLIDE a realizat urmatoarele obiecte:

 • Usa rotativa Dorma KTC-2 cu covor curatitor si vitrine laterale
  Usile automate culisante Dorma cu functiune de panica
  Compartimentari din sticla la spatiile comerciale
  Pereti amovibili din sticla Dorma HSW-G
  Cabine dus in camere realizate din sticla securizata si feronerie Dorma
  Usi interioare in camere realizate din sticla cu balamale cu autorevenire
  Usi interioare din sticla cu feronerie Dorma Studio Rondo
  Balustrade cu prindere in puncte si geam de 22 mm
  Fatada interioara atrium cu prindere in puncte si sticla de 480 kg/buc
  Casa liftului panoramic la nivelul atriumului cu sistem spider

 

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea celor mai indraznete si non-conformiste proiecte ale Dumneavoastra. Parteneri si reprezentanti al SC SLIDE SRL va sunt aproape in Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Baia Mare, Targu Mures, Brasov, Sibiu, Constanta, Ploiesti, Iasi.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim clientilor posibilitatea de a-si maximize propriile avantaje pe piata pe care activeaza prin sustinerea constanta si continua in ceea ce priveste furnizarea de echipamente inovative, precise si cu costuri reduse de intretinere pentru intrarile in cladirile lor. Sa contribuim la crearea si mentinerea unei imagini adecvate a firmelor partenere prin crearea, dezvoltarea, instalarea si intretinerea celor mai adecvate produse din punct de vedere tehnic si estetic.
Prin crearea unei culturi organizationale proprii oferim colaboratorilor posibilitatea de a lucra intr-o echipa entuziasta care isi orienteaza eforturile spre atingerea obiectivelor. Respectand opiniile fiecarui membru al organizatiei vom cauta sa ne dezvoltam ca un mediu competitiv in care valorile se vor afirma.
Deoarece profitabilitatea este scopul oricarei societati comerciale sanatoase vom cauta sa crestem valoarea societatii si sa asiguram prosperitatea partenerilor nostri. Vom genera profitul adecvat necesar pentru asigurarea operabilitatii tuturor compartimentelor, de la dezvoltarea produselor si pregatirea personalului, la service-ul echipamentelor oferit in mod eficient clientilor.
Ca partener activ in societate vom contribui in mod corect prin contributiile noastre la dezvoltarea comunitatii, la conservarea si protejarea mediului inconjurator. Vom ingloba in activitatea noastra standarde inalte de etica si moralitate in conditiile in care vom incuraja agresivitatea pe care desfasurarea unei afaceri o presupune.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.