Balustrada sticla

Balustrate din sticla: rezistenta si estetica deosebita

Folosirea sticlei securizate in constructii, atat la interior cat si la exterior, permite noi tendinte in materie de amenajari. Folosind balustrade de sticla, se obtin "spatii infinite", luminoase si fara limite in design si expresivitate.

Balustradele de sticla se adapteaza foarte usor la orice tip de design si pot fi personalizate astfel incat sa se contopeasca in design sau sa devina un element care sa capteze atentia. Sunt compatibile cu aluminiul, inoxul, fierul sau lemnul.

Balustrade din sticla securizata sau laminata

Pe langa rolul estetic al balustradelor de sticla, trebuie sa mentionam ca functionalitatea este una extraordinara, acestea oferind o protectie deosebita. Cele doua tipuri de sticla (securizata si laminata) se obtin prin metode diferite si au propritati diferite.

Daca sticla securizata are o duritate de 10 ori mai mare, sticla laminata, in cazul unui accident, mentine pe folie toate bucatile impreuna. Se reduce astfel riscul unei accidentari. Daca sticla laminata se recomanda pentru trepte si compartimentari, sticla securizata se recomanda pentru balustrade, placari sau cabine de dus.

Cert este ca elegantele balustrade de sticla sunt ideale atat la interior cat si la exterior, atat in zonele rezidentiale cat si in cele comerciale.  Versatile, ideale pentru completarea scarilor sau inchiderea teraselor si balcoanelor, balustradele din sticla transparenta, opaca sau cu model sunt elemente arhitecturale cu un randament greu de egalat atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere estetic.

Balustrade de sticla pentru proiecte indraznete

Toate marile realizari ale omenirii au avut la baza un vis. Asa s-a ajuns si la proiecte indraznete in ceea ce priveste frumoasele balustrade de sticla sau compartimentarile din sticla care creaza spatii unice, cu o arhitectura incantatoare.

Indiferent de marimea proiectului tau, noi suntem pregatiti sa actionam si sa iti indeplinim visul. Astfel, colaboram atat cu persoane fizice pentru proiecte rezidentiale, cat si cu persoane juridice pentru proiecte comerciale.

Montam balustrade de sticla si si ne asiguram ca finisajele sunt perfecte. Lucram cu designeri si arhitecti si transformam spatiile cu ajutorul versatilelor balustrade din sticla. Rezultatele sunt spectaculoase si ne aduc satisfactia lucrului bine facut.

Iubim provocarile si nu ne dam in laturi sa venim cu solutii inovative, personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Cu grosimi si moduri de prindere diferite, propunem sisteme de balustrade din sticla durabile si estetice.

Ne gasiti in Sanmihaiu Roman, judetul Timis. Suntem pregatiti sa ducem la bun sfarsit orice proiect, indiferent de locatie. Ne deplasam in toata tara si infrumusetam case si cladiri comerciale cu balustrade de sticla superbe.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.