Conditii comerciale

Factura

"Operatiunea de vanzare a marfurilor care fac obiectul prezentei facturi constituie un contract. Daca intre parti a fost incheat un contract cu clauze specifice, are prioritate acel contract."

Factura se considera acceptata daca aceasta sau avizul de expeditie au fost semnate de catre reprezentantul cumparatorului.

Dreptul de proprietate trece de la Vanzator la Cumparator la data la care sunt achitate integral toate obligatiile de plata ale Cumparatorului.

Plata se va efectua la termenul prevazut de factura. In cazul intarzierii fata de termenul stabilit, daca partile nu au convenit altfel printr-un contract scris, se aplica penalitati zilnice de 1% din factura neachitata

In caz de litigiu partile accepta solutionarea acestuia de catre instanta de judecata in raza careia se afla sediul social al Vanzatorului.

Daca nu exista alte intelegeri, livrarea se face ex-works, exclusiv ambalarea.

Garantia

Produsele achizitionate beneficiaza de garantie pe termen de: 2 ani (echipamente de automatizare, feronerie pentru usi si compartimentari din sticla, amortizoare pentru usi), 5 ani (geam termoizolant si tamplarie), de la data fabricatiei,in conditiile respectarii regulilor de instalare, utilizare, manipulare, depozitare, transport si intretinere conforme standardelor europene pentru produs.

Riscul este transferat Cumparatorului la data livrarii. Daca aceasta este amanata din cauze imputabile Cumparatorului, riscul se transfera catre Cumparator in momentul in care produsele sunt gata de livrare. Cumparatorul sau reprezentantul acestuia trebuie sa verfice produsele la acceptarea livrarii si sa comunice imediat orice deficienta sau neconcordanta cu comanda.

Daca se observa deficiente in timpul acordat ca garantie, se va admite inspectarea produselor de catre Vanzator. Produsele odata instalate se considera acceptate. Produsele gasite defecte in perioada de garantie din ratiuni imputabile Vanzatorului vor fi inlocuite / reparate gratuit de catre acesta si se va acorda un nou termen degarantie de la data reparatiei. Cumparatorul va accepta o perioada de timp rezonabila necesara remedierii, in functie de tipul produsului

Calitatea produselor

produsele respecta cerintele specifice de calitate inscrise in standardele europene pe fiecare tip de produs, cu limitarile acceptate de catre acestea: tolerante dimensionale, valori functionale (se accepta valorile garantate noua de catre furnizorii de componente si garantia acordata noua de catre acestia), aspect optic: pillow effect cauzat de conditiile de presiune atmosferica, anisotropie (irizare) la geamul securizat; devieri de culoare la sticla datorate productiei din sarje diferite de sticla cu acoperiri sau la culoarea tamplariei datoriate vopsirii electrostatice in sarje diferite in cazul comenzilor decalate in timp la acelasi obiectiv ).

Vanzatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventualele greseli de proiectare sau calculatie (daca n-a facut obiectul unui contract separat incheiat intre parti, cu costurile aferente), schimbarea optiunii beneficiarului, montaj gresit

Depozitarea

in cazul in care nu se monteaza imediat, produsele nu se vor depozita in aer liber si se vor lua masuri de protectie la intemperii (apa si soare mai ales). In cazul in care Vanzatorul efectueaza montajul, Cumparatorul va pune la dispozitie un depozit temporar adecvat la santier.

Instructiuni de intretinere

Produsele vor fi curatate imediat dupa instalarea in rama la santier pentru evidenterea calitatii optice. Se va evita murdarirea acestora cu materiale ca: beton, mortar, vopsea, acizi, calcar, ciment inmuiat,etc care pot afecta suprafata sau/si sunt greu de curatat. Curatarea se va face periodic (chiar si pe timpul realizarii constructiei) pt. a nu se acumula cantitati mari de impuritati si se va realiza utilizand o carpa moale si umeda, cu apa, materiale neabrazive (se vor evita racletele care pot zgaria geamul, buretii metalici, etc.) si substante lipsite de acizi,siliconi sau fluorizi Asupra partilor electrice si electronice nu se va actiona cu substante lichide sau corozive ci se va realiza doar aspirarea prafului. Verificarile, reglarile, alte operatiuni necesare pentru buna functionare a sistemului se recomanda a se realiza de catre tehnicieni autorizati de catre societatea noastra.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.