Slide Romania este una dintre cele mai importante companii pe piata produselor si serviciilor de amenajari si tamplarie
0737.110.001
slide.romania@gmail.com

Servicii

Consultanta
Specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii privind modul de eficientizare a traficului pe caile de acces. Puteti obtine astfel o economie de energie consumata cu incalzirea si ventilarea spatiului Dvs, o scadere a cheltuielilor cu curatenia pe caile de acces, un control mai bun al sistemului de supraveghere si securitate a cladirii, o combinatie mai eficienta intre tamplaria proiectata si usile automate. Pe langa aceste avantaje va stam la dispozitie cu solutii tehnice pentru punerea in practica a celor mai avangardiste proiecte.
 

Proiectare
In afara solutiilor clasice de realizare a accesului, solutii cuprinse in cataloagele de profil, va stam la dispozitie cu specialisti in proiectare in vederea realizarii unor intrari sau compartimentari deosebite. Adaptate situatiilor specifice locatiei Dvs. solutiile tehnice oferite de noi va pot aduce un plus de originalitate , eleganta, distinctie. Puteti avea in vedere atat usi automate de orice fel ( liniare, rotunde, rotative), cat si compartimentari din sticla cu pereti amovibili, compartimentari fonoizolante pentru sali de spectacole sau sali de conferinta, copertine exterioare sau interioare, placari cu sticla ale peretilor, balustrade si scari din sticla, vitrine si fatade cu prinderi in puncte sau spider.
 

Instalare
Echipele noastre de montaj va stau la dispozitie pentru punerea in practica a proiectelor Dvs. Lucrarile realizate de noi in toata tara stau marturie a modului profesionist in care intelegem sa lucram.
 

Service
SLIDE SRL va ofera o garantie de 2 ani pentru sistemele pe care le comercializeaza, cu posibilitatea de extindere a acestei perioade la 3,4,5 ani. In aceasta perioada, este gratuita inlocuirea oricaror piese care prezinta vreun defect sau care s-a uzat excesiv in urma utilizarii in conditii normale. Va oferim posibilitatea de a beneficia de cele mai scurte termene de interventie posibile si de cele mai avantajoase tarife pentru service prin incheierea unor contracte de service si mentenanta. In acest fel echipamentele Dvs. vor fi intretinute, verificate si reparate de catre profesionisti iar durata lor de viata se poate dubla.
 

Parteneriat
Intotdeauna disponibili pentru dumneavoastra ca si partener de incredere in executia proiectelor dorite.

Distributie
Accesorii, feronerii, automatizari, toate intr-o oferta atractiva si de calitate, de la parteneri de renume.

Buy Back
In cazul in care doriti sa inlocuiti un sistem vechi de automatizare va oferim posibilitatea de a obtine odata cu achizitionarea unui nou sistem si o reducere echivalenta cu valoarea estimata a celui vechi. Acest lucru este valabil pentru orice fel de automatizare nu doar pentru cele instalate de SLIDE SRL.

Vorbeste cu expertul
Ai o problema? Vorbeste cu expertul nostru si afla solutia, gratuit! VorbesteGalerie foto