Slide Romania este una dintre cele mai importante companii pe piata produselor si serviciilor de amenajari si tamplarie
0737.110.001
slide.romania@gmail.com

Despre noi

Istoric

SLIDE SRL a fost infiintata in anul 2000 ca urmare a necesitatii clientilor de a primi de la o companie specializata produse si servicii de calitate in ceea ce priveste intrarile cu usi automate.

Incepand cu anul 2002 activitatea firmei s-a extins catre compartimentarile interioare cu sticla, cuprinzand aici atat usile si vitrinele din sticla securizata cat si trepte si balustrade din sticla, cabine dus si alte obiecte interioare. 
 

Urmatorul segment de produse promovat si dezvoltat de SLIDE in Romania a fost cel al compartimentarilor interioare multifunctionale ( pereti amovibili). Sistemele Fonoizolante pentru sali de conferinta si cele transparente realizate din sticla permit beneficiarilor sa utilizeze cat mai profitabil spatiul de care dispun.


Misiune

Misiunea noastra este sa oferim clientilor posibilitatea de a-si maximize propriile avantaje pe piata pe care activeaza prin sustinerea constanta si continua in ceea ce priveste furnizarea de echipamente inovative, precise si cu costuri reduse de intretinere pentru intrarile in cladirile lor. Sa contribuim la crearea si mentinerea unei imagini adecvate a firmelor partenere prin crearea, dezvoltarea, instalarea si intretinerea celor mai adecvate produse din punct de vedere tehnic si estetic.
 

Prin crearea unei culturi organizationale proprii vom oferi colaboratorilor posibilitatea de a lucra intr-o echipa entuziasta care isi orienteaza eforturile spre atingerea obiectivelor. Respectand opiniile fiecarui membru al organizatiei vom cauta sa ne dezvoltam ca un mediu competitiv in care valorile se vor afirma.

 

Vorbeste cu expertul
Ai o problema? Vorbeste cu expertul nostru si afla solutia, gratuit! VorbesteGalerie foto